Huidverstrakking

E-light Anti-aging behandelingen helpen ook bij het herstel van de stevigheid van de huid die door de tijd verloren is gegaan.
Door het forceren van de huid door middel van deze behandeling zal er meer collageen geproduceerd worden waardoor de huid strakker wordt getrokken. Hoe worden de RF+IPL/E-light behandelingen uitgevoerd?
De E-light behandelingen zijn vrij eenvoudige behandelingen, u kunt naar de behandeling al uw gewoonlijke dagelijkse dingen doen. De patiënt wordt bedekt met een goede laag verkoelende gel op het te behandelen gebied. Dit gebied wordt vervolgens behandeld met een zachte puls van licht door middel van een speciaal filter, radiofrequentie-energie en huidverkoeling.

Hoe werkt E-light op uw huid?

De radiofrequentie-energie produceert aanzienlijke hoeveelheden collageen, elastine en gemalen stoffen in de dermis. Dit resulteert in een opmerkelijke en belangrijke versoepeling van fijne tot matige rimpels en onregelmatigheden in de textuur van de huid.

Welke resultaten kunt u verwachten van de E-light behandelingen?

De mate van verbetering gaat geleidelijk en voortdurend tijdens het programma van de E-light behandelingen. De opmerkelijke en belangrijke wijzigingen zijn: verbetering van de roze en bruine verkleuring, spataderen, roze en bruine vlekken, schade door de zon, ouderdomsvlekken, poriegrootte, acne littekens, rimpels, het voller/strakker worden van de huid. De mate van verbetering variëren per huid soort.

Afspraak maken