Lipo cavitatie

Reken af met uw probleemzones. Wij werken met de nieuwste versie lipocavitatie machine en maken het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. Figuur correctie zonder chirurgische
ingreep of huidbevriezing. Wij bieden u de oplossing voor het afrekenen met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele cavitatie. De welbekende vetophopingen (probleemzones) die ook na veel sporten en lijnen maar niet verdwijnen kunnen met stabiele lipocavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig, met het effect van een liposuctie, maar dan zonder littekens, pijn, zonder herstelperiode en met een gegarandeerd resultaat.

Wat is lipo cavitatie? 


Lipocavitatie is een methode om door middel van geluid- en drukgolven
de vetcellen af te breken. De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er reactie’s die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken.
Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd.

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode.

 

Welke plaatsen kunnen behandeld worden?

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kunt u denken aan de volgende zones:

– de lovehandles
– buikrol boven de navel
– buikrol onder de navel
– randje onder de bh
– zadeltassen
– binnenkant dijen
– knieën
– achter- of bovenkant armen
– mannen borsten

Contra indicatie (wat je niet mag hebben) voor lipocavitatie:

Pacemaker/ defibrillator

Hart en vaat afwijkingen

Maagzweer, maag problemen, maag darm operatie

Metalen implantaten, nieten, pennen

Kanker

Immuunstoornis of gebruik van medicijnen hiervoor

Diabetici of lever en nier aandoeningen

 

Aantal behandelingen 

 

Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren zoals de dikte van de vetlaag en natuurlijk wanneer u zelf tevreden bent.

De behandeling

Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor “uw probleem” en wordt de behandeling uitgelegd.

Tijdens de behandeling

De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend. Er wordt eerst met de vacuum/ultrasoon combinatiekop vet los gemaakt. Hierna wordt er een geleidende gel aangebracht en met een plaatkop die alleen ultrasone golven
afgeeft behandeld. U voelt dat de huid aangenaam warm wordt. Na deze behandelingen worden de vetboards als afsluitende behandeling gebruikt. Al deze behandelkoppen en -platen behoren in de behandeling gebruikt te worden om een goed resultaat te behalen. 

Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30/60 minuten die u één keer per week of per 2 weken ondergaat.

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een lipocavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.

Wij garanderen wat u cm verliest na de kuur van 6 weken.

Afspraak maken