Liposunic

Vetcellen permanent verwijderen met de Liposunic!

Liposonix-logo Wat is de Liposunic?

De Liposunic is een apparaat dat permanent afrekent met vetcellen in probleemgebieden. Met behulp van ultrasound golven breekt het vetcellen selectief af, zonder operatie en met een minimale downtime. Al jaren proberen mensen vet kwijt te raken in probleemzones door middel van injecties, banden met stroomstootjes, operaties. Tot nu toe was liposuctie de beste methode.
Nu is er de Liposunic!

Hoe werkt het?

De Liposunic maakt gebruikt van een speciale technologie, genaamd high-intensity focused ultrasound (HIFU), om de vetcellen te doden en veilig en effectief te verwijderen. De ultrasound energie van de Liposunic wordt ingesteld op 1-2 cm onder de huid. Dit voorkomt beschadiging van de huid en maakt de behandeling comfortabel. De vetcellen breken door HIFU af, wat kan resulteren in bijvoorbeeld een vermindering van de buikomvang van 2,5 tot 5 cm, al na 1 behandeling van een uur.

Wat gebeurt er met het vetweefsel na behandeling met de Liposunic?

Het afbreken van de vetcellen zorgt ervoor dat het lichaam gaat reageren. Speciale cellen, die macrofagen genoemd worden, ruimen de vetcellen op. De macrofagen nemen het vet op en transporteren het via het lymfesysteem naar de lever. Dit proces duurt ongeveer 2-4 weken. De lever behandelt het vet op dezelfde manier als voedsel.

Dit betekent dat het verwijderde vet niet meer terugkomt, de vetcellen bestaan simpelweg niet meer!

Voor wie is de behandeling met de Liposunic geschikt?liposunix 1

De behandeling met de Liposunic is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Van belang is dat in de probleemzone tenminste 2,5 cm vastgepakt kan worden, maar dat er niet te veel overgewicht is. Personen met een BMI hoger dan 30 zullen meer baat hebben bij lipocavitatie

Welke resultaten zijn te verwachten van de behandeling met de Liposunic?

De Liposunic verwijdert permanent de vetcellen met 1 behandeling van een uur per probleemgebied. Studies hebben aangegeven dat een vermindering van 2.5 tot 4.5 cm gehaald kan worden na 3 maanden. Dit kan per persoon verschillend zijn. Vraag naar wat voor u haalbaar is.

Heeft de behandeling met de Liposunic bijwerkingen?

De bijwerkingen zijn meestal minimaal. De behandeling levert een lichte prikkeling op. Elke persoon heeft echter een andere pijngrens. Paracetamol slikken voor de behandeling is toegestaan.

Na de behandeling kan het gebied rood zijn. Dit is meestal na een paar uur weer weg. Tevens kan er wat zwelling optreden, dit kan een paar dagen duren. Ook kan er gedurende een paar dagen wat misselijkheid optreden. Ook dit trekt weer weg. Het is aan te raden om zeker 2 liter water per dag te drinken.

 

Afspraak maken