Plasma Lift

PLACO PLASMA NIET-CHIRURGISCHE EYELIFT

Tot voor kort was chirurgische blepharoplastiek (beter bekend als lift oogchirurgie) de meest effectieve en conventionele manier om het uiterlijk van de zware ogen, vermoeide ogen, kap en gezwollen ogen.

Maar nu is er een nieuw systeem bekend als PlaCo Plasma niet-chirurgische eye lift.

Dit is een fantastische oplossing voor klanten die  niet onder het mes willen gaan en  op zoek zijn naar een andere oplossing.

PlaCo maakt gebruik van een nieuwe ‘plasmatechnologie’. Het werkt met behulp van uw eigen plasma ter stimulering van een instant contractie en aanscherping van de vezels van de huid.

Er is geen narcose, geen snijden of binddraad en weinig stilstandstijd, indien van toepassing.

Hoe werkt de behandeling PlaCo Eyelift?

De PlaCo machine is aangesloten op het PlaCo handinstrument, waar een kleine, zogenaamde plasmatische flits wordt geproduceerd in de tip. De naald is niet in contact met de huid. De plasma-bliksem springt uit de tip op de huid en verdampt, waardoor micro millimeter oppervlakkige sized bruine vlekken die er als sproeten uitzien. Deze kleine punten trekken de huid samen in hun directe omgeving.

We volgen een specifiek patroon als u wilt instellen van de punten die eruit als een raster (raster vermindering zien). De hoeveelheid punten en hun plaatsing zijn vereffend op de overtollige huid en de huid is sterk gestroomlijnd!

Hoe lang duurt de behandeling?

Ongeveer 1 uur inclusief tijd voor verdoving te werken en toestemming formulieren moeten worden ingevuld.

Wat naweeën kunnen worden verwacht?

Onmiddellijk na de ingreep zal het behandelde gebied heel rood en licht gezwollen. Dit kan van 1-3 dagen duren. De kleine puntjes zal drogen om te worden kleine korsten. Deze korsten moeten onder geen beding worden geplukt of afgekrabt worden, ze moeten uit hun eigen eraf vallen  dit kan 5-14 dagen duren. Deze punten kunnen worden voorzien van een minerale foundation of concealer.

Zodra de korsten hebben afgevallen is het noodzakelijk dat u het serum PlaCo genezing en het gebruik en de SPF 50.

Absoluut geen zon op de huid zonder bescherming voor 3 maanden.

Hoe lang met de PlaCo resulteert laatst?

Meestal is evenveel tijd als traditionele blepharoplastiek chirurgie, maar afhankelijk van het aantal behandelingen u nodig, uw levensstijl en het verouderingsproces.

Hoeveel kost een Eyelift?

Bovenste ooglid lift €350,00

Onder ooglif correctie €299,00

Neus lippen plooi €250,00

Kraaienpootjes €200,00

Bovenlip rimpels €250,00
Andere gebieden van het gezicht kunnen worden behandeld zoals frown lijnen, Marionetlijnen, bovenlip lijnen.

Als een client een 2e behandeling vereist de kosten van dit zal worden bepaald door de technicus gelet op de hoeveelheid werk die vereist is, maar zal in het algemeen het zal ongeveer 50% van de oorspronkelijke behandeling kost. De 2e behandeling is 2-3 maanden na de eerste idealiter uitgevoerd als het resultaat van de eerste behandeling blijft verbeteren tijdens deze periode.