Tatoeage verwijderen


Tatoeage verwijderen door middel van laser

Bij Impulselaser wordt u behandeld door een specialist op het gebied van tatoeage verwijdering.

De specialist behandelt u met diverse lasers, o.a. picolaser, ND-yag Q-switchlasers, ruby Alexandrite. Onze lasers zijn voorzien van de modernste filters en hebben een directe laserlichtoverbrenging. Deze machines zijn in samenwerking met ons ontwikkeld en zijn zeer doelgericht in te zetten. Dit is minder belastend voor uw huid en voorkomt vorming van littekenweefsel en hyperpigmentatie. Door het gebruik van meerdere soorten lasers kunnen wij alle kleuren van de tatoeage verwijderen, m.u.v. synthetische-inktsoorten. Op deze manier geven onze lasers een optimaal resultaat en heeft u minder behandelingen nodig. U kunt zelfs uw dagelijkse bezigheden zoals werken en sporten blijven beoefenen.

tatoeage verwijderen

 

Andrea Helbers heeft zich in tatoeage laserbehandelingen gespecialiseerd. Zij heeft in de afgelopen jaren aan verschillende programma’s meegewerkt, waarin ervaringen met betrekking tot o.a. techniekoptimalisatie werden uitgewisseld.

Als u twijfelt over uw tatoeageverwijdering of een laserbehandeling schrikt u af, maakt u dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een intake. Tijdens deze intake beantwoorden wij al uw vragen en bespreken we uw twijfels. Hierna kunt u besluiten al dan niet over te gaan tot een behandeling.

 

Afspraak maken