Tatoeage verwijderen ZONDER laser

skinial3
Klik hier voor meer informatie over Skinial
Tatoeage verwijderen Skinial gebruikt het natuurlijke afweermeganisme van de huid

Met onze tatoeageverwijderingsmethode maken we gebruik van de natuurlijke afweerreactie van de huid en het genezingsproces door de tatoeage-inkt volledig te verwijderen uit het lichaam. Met behulp van een micro-pigmentnatieapparaat, verwijderen we kleine secties van de epidermis in de vorm van kleine cirkels met een maximumdiepte van 0.3 mm. Door toegestaande huid bruggen tussen de kringen, vermindert het risico van littekenvorming in vergelijking tot het behandelen van grotere gebieden.

De gepatenteerde verwijderingsvloeistof SKINIAL-EX, gebaseerd op melkzuur, wordt toegepast op het te behandelen gebied. De vloeistof werkt langzaam in op de tatoeage-inkt. Vervolgens reageert deze met de macrofagen die de inkt hebben ingekapseld en beschermd tot op dat moment. De cellen verliezen hierdoor hun kracht en laten het pigment van de tatoeage los. De macrofagen die de inkt hebben ingekapseld en beschermd worden nu erkend door het afweersysteem van het lichaam als een vreemde stof. Deze worden rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd waar een korst zal ontstaan. Deze korst droogt na een paar dagen op en het behandelde gebied geneest volledig binnen een paar weken. Lees meer over melkzuur in de behandelingen.

Acht tot tien weken na de tatoeageverwijderingsmethode, kan verder worden gegaan met de aangrenzende gebieden. Tot de gehele tatoeage is verwijderd. Na het genezingsproces krijgen de behandelde gebieden hun originele huidkleur terug en wanneer dat is gewenst kan er opnieuw worden getatoeƫerd.

Nu ook bij ons!!!